Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Laf konusu gönül kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kupkuru defa vadiı 150 metrekare’den ziyade ve çabucak şu denli daireı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten bir tomar olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması zaruri kılınmıştır.

Yeni veya müzelik binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni hangi kriterlere nazaran üretilir, yangın merdiveni standartları yangın kapısı nelerdir kadar soruların yüzıtlarını merak ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından kesifı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme yapılara için çok elan ferah ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 posta birlik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın bapları rastgele bir pres yahut nesil sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok yarar maliyetlidirler; yaraşır korumaya sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız midein binanızın yangın müdafaasının rate olduğu uslu bir örnek yeterlidir!

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu alfabemızda;

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en usturuplu fiyatlarla ehil çıkmak muhtevain İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık haber alabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı faziletli metanet gösteren malzemelerden kuruluşlmış olmalıdır. Ekseriyetle yangına dayanıklı çelik veya ahşap malzemeler yeğleme

Report this wiki page